• 0495 53 33 93 (OOK BIJ SPOED)
  • s.kothe@ezorg.nl

PATIËNTENPORTAAL

Wist u dat u via het Patiëntenportaal op onze website zelf inzage heeft in uw dossier, herhaalmedicatie kunt bestellen of een eenvoudige niet urgente vraag aan de huisarts kunt stellen?

Door in te loggen via de rode knop ‘PATIËNTENPORTAAL’ kunt u als patiënt meteen diverse zaken regelen met de huisartsenpraktijk, zonder dat u aan de telefoon in de wacht hoeft te staan. Zo kunt u online herhaalmedicatie bestellen, bloed- en röntgenuitslagen inzien, inclusief het bijbehorende doktersadvies en zelf een e-consult versturen aan de huisarts.

De medische informatie is veilig, doordat de patiëntenportaal applicatie ontwikkeld is naar de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software.

Het is niet mogelijk om op uw eigen account, herhaalrecepten of een medische vraag te stellen voor een ander, bijvoorbeeld uw kind of ouder.

Neem contact op met de praktijk wanneer u nog geen account heeft. Stuur een mail met uw verzoek naar s.kothe@ezorg.nl met daarin uw voor-en achternaam, geboortedatum en mobielnummer.
Kijk voor meer info hier.

© - Dr. S Köthe - Website - Your Concept