• 0495 53 33 93 (OOK BIJ SPOED)
  • s.kothe@ezorg.nl

Nieuwsbrief Huisartspraktijk Boshoven

Beste patiënt,

Middels deze brief willen wij u op de hoogte stellen van een aantal wijzigingen binnen de praktijk van dr. S. Köthe, voorheen dr. S. Kloeppel.

Naamswijziging huisarts

De naam van uw huisarts, dr. S. Kloeppel is gewijzigd in dr. S. Köthe. Verder verandert er niets voor u, u behoudt uw eigen huisarts. De naamswijziging zal zo spoedig mogelijk worden doorgevoerd in alle communicatie en alle locaties waar deze vermeld is.

Praktijknaam

N.a.v. van de naamswijziging van de huisarts, hebben we er ook voor gekozen om de naam van de praktijk te wijzigen in ‘Huisartspraktijk Boshoven’. Hiermee is ook de website van de praktijk aangepast naar: www.huisartspraktijkboshoven.nl.

Het nieuwe emailadres van de praktijk is: s.kothe@ezorg.nl.

Aangepaste openingstijden

Vanaf 1 oktober 2019 is de praktijk gesloten tussen 12.30 en 13.00 i.v.m. pauze.

Persoonlijke gezondheidsomgeving

Vanaf 1 juli 2020 zijn wij als zorgverlener verplicht om u als patiënt digitaal inzage in uw dossier te geven. Dit gaat gebeuren via een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Meer informatie hierover kunt u vinden op: https://www.medmij.nl/pgo/ en op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/digitale-gegevens-in-de-zorg/vraag-en-antwoord/wat-is-een-persoonlijke-gezondheidsomgeving-pgo

Medewerkers

Er hebben ook een paar personeelswijzigingen plaatsgevonden:

  • Praktijkondersteuners: Henny Janssens volgt Ellen van Buggenum op
  • Assistentes: Riet Hacken is per 25 augustus 2019 met pensioen. Vanaf september wordt ons team versterkt door Roelie Brackenie

Met vriendelijke groet,

Dr. S. Köthe

© - Dr. S Köthe - Website - Your Concept